Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підвищити конкурентоспроможність сільської економіки спробує Минагрополитики

23 лютого 2010, 13:27
248
0
Реклама

Минагрополитики має намір вже найближчими місяцями розробити проект Державної цільової програми стійкого розвитку сільських територій на період до 2020 року. З цією метою в Міністерстві був створений робочий гурт, повідомляє прес-служба Минагрополитики.

Минагрополитики почало підготовку проекту розвитку Державної цільової програми стійкого розвитку сільських територій на період до 2020 року. Мета документу - диверсифікувати виробничу діяльність і підвищити конкурентоспроможність сільської економіки. Передбачається, що реалізація Програми збільшить прибутки і забезпечить розвиток інженерної і соціальної інфраструктури сільських населених пунктів. Програма буде профінансована за рахунок засобів Держбюджету, приватних інвестицій і міжнародної фінансової і технічної допомоги.

Вищезгаданий проект має бути розроблений у виконання розпорядження КМУ "Про схвалення Концепції Державної цільової програми стабільного розвитку сільських територій на період до 2020 року"яким до 2020 року в сільській місцевості планується розвинути сільський агротуризм, сільськогосподарське виробництво і організувати оптово-роздрібні ринки агропродукции.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини