Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з'явилась безоплатна платформа для допомоги в релокації бізнесу

Реклама

В Україні запустили безоплатну платформу для допомоги в релокації бізнесу. Відповідне повідомлення з'явилось на Урядовому порталі.

Платформу запустили ДП «Прозорро.Продажі» за ініціативи Мінекономіки, за підтримки Мінцифри та Дія.Бізнес.

Для кого платформа:

  • бізнесу, який подав заявки на релокацію;

  • компаній, які хочуть допомогти підприємствам з релокацією;

  • представників Міністерства економіки, військових адміністрацій, компаній, які допомагають з опрацюванням заявок, логістикою, процесом переїзду, пошуком нових виробничих приміщень та розселенням працівників тощо.

Подати заявку на релокацію  можна за посиланням.

Зазначається, що подавати заявки можуть як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення чи інші активи.

В Мінцифрі додають, що платформа дозволить не лише збирати та опрацьовувати такі запити, а й моніторити онлайн процес переїзду, який реалізовуватимуть Міністерство економіки спільно з Мінінфраструктури, Укрзалізницею, Укрпоштою та іншими учасниками. 

Читайте також: Програма релокації підприємств: Мінекономіки роз'яснило, що потрібно знати бізнесу

Працюєте з договорами в умовах воєнного стану? Спробуйте функціонал Contractum в LIGA360. Типові шаблони договорів українською та англійською мовами, аналіз тексту договору й перевірка помилок, моніторинг основних сутностей договору. Замовляйте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини