Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У 2022 році весняний призов на строкову військову службу до Збройних Сил не проводитиметься

Реклама

За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, весняний призов на строкову військову службу до Збройних Сил та інших військових формувань у 2022 році не проводитиметься.

Зокрема, у зв'язку з військовою агресією російської федерації та для забезпечення оборони держави, підтримання бойової і мобілізаційної готовності ЗСУ та інших військових формувань Указом Президента від 24 лютого 2022 року № 69/2022 «Про загальну мобілізацію» в державі оголошено загальну мобілізацію.

Під час проведення в Україні загальної мобілізації комплектування вакантних посад у Збройних Силах України та інших військових формуваннях здійснюється за рахунок надходження військовозобов'язаних і резервістів.

Таким чином, потреби у проведенні чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні - червні 2022 року немає, зазначає Міністерство оборони України.

Воєнний стан потребує оперативного пошуку інформації. Керівникам, юристам, бухгалтерам та hr-фахівцям як ніколи важливо встигати за змінами. У LIGA360 створений спеціальний блок з важливими даними: законодавство, економічні новини, відповіді експертів. Замовляйте систему на спеціальних умовах.

Читайте також:

Ввезення гуманітарної допомоги з початку введення воєнного стану: що треба врахувати?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини