Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поняття об'єктів дорожнього сервісу буде розширено

19 лютого 2010, 12:08
2149
0
Реклама

Верховна Рада прийняла за основу проект Закону "Про внесення змін до Закону України "Про автомобільні дороги" (відносно отримання дозволу на розташування об'єктів дорожнього сервісу)".

Законопроектом пропонується викласти термін "об'єкти дорожнього сервісу" в новій редакції. Згідно з документом, об'єкти дорожнього сервісу - це спеціально обладнані місця для зупинки маршрутних транспортних засобів, майданчики для стоянки транспортних засобів, майданчики відпочинку, оглядові майданчики, автозаправні станції, пункти технічного обслуговування, мотелі, готелі, кемпінги, торгові пункти (у тому числі архітектурні форми), автозаправні комплекси, складські комплекси, пункти медичної і технічно-евакуаційної допомоги і т. д., на яких здійснюється обслуговування учасників дорожнього руху і які розміщуються на землях дорожнього господарства або вимагають їх використання для заїзду і виїзду на автомобільну дорогу.

Таким чином, пропонується істотно розширити перелік об'єктів дорожнього сервісу. Необхідність прийняття цих змін викликана великою кількістю об'єктів сервісу, за отриманням дозволу на розміщення яких звертаються суб'єкти господарської діяльності, але не можуть отримати такий дозвіл, оскільки визначення цих об'єктів не підпадає під дію ст. 37 Закону "Про автомобільні дороги"регулюючою виробничу діяльність на автомобільних дорогах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини