Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Усі торгові точки зобов'яжуть встановити платіжні термінали

19 лютого 2010, 09:40
1127
0
Реклама

Зобов'язати усіх суб'єктів, що надають послуги у сфері торгівлі, громадського харчування і послуг встановити платіжні термінали до середини 2011 року пропонує Мінекономіки. Відповідний проект постанови КМУ "Питання перекладу торговців на здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) з використанням спеціальних платіжних засобів" був обнародуваний на сайті Міністерства.

Зокрема, документом пропонується встановити термін, до якого суб'єкти, що надають послуги у сфері торгівлі, громадського харчування і громадських послуг, повинні встановити платіжні термінали для того, щоб забезпечити прийом спеціальних платіжних засобів (приміром, кредитних карток). Згідно з документом платіжні термінали мають бути встановлені до 1 липня 2011 року.

До речі, раніше Мінекономіки пообіцяло, що у сфері торгової діяльності скоро з'явиться свій спеціальний Закон, який визначить основні напрями внутрішньої торгової діяльності, об'єднавши в собі як правила гри на ринку торгівлі і ресторанного бізнесу, так і відповідальність за порушення ведення діяльності. Подібніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Усю торгову діяльність в Україні врегулюють спеціальним Законом".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини