Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яценюк вважає, що вибори в місцеві ради можуть відбутися не раніше осені

18 лютого 2010, 12:45
1075
2
Реклама

Народний депутат Арсеній Яценюк (фракція НУ-НС) пропонує обирати депутатів в місцеві раді з відкритих списків і призначити дату виборів в місцеві ради на 31 жовтня 2010 року. Відповідний проект постанови зареєстрований у ВР під номером 6077-1.

Як вже вказувалося вище, пан Яценюк пропонує призначити дату чергових виборів депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів на 31 жовтня 2010 року. Крім того, Арсеній Петрович пропонує відкрити списки кандидатів в депутати місцевих рад. Для реалізації останнього народний депутат пропонує зобов'язати Комітет з питань державного будівництва і місцевого самоврядування ВР і Кабмін в місячний термін після дати прийняття постанови внести на розгляд ВР відповідні законопроекти, які врегулювали б питання з відкритими списками.

До речі, на сьогодні у ВР зареєстрований альтернативний проект постанови, яким пропонується призначити дату чергових виборів в місцеві ради на 27 червня 2010 року. Детальніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Вибори в місцеві ради можуть відбутися вже в середині літа ".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини