Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держмитслужба почала "вибілювати" ринок побутової техніки

18 лютого 2010, 10:48
660
0
Реклама

Держмитслужба почала впровадження масштабного проекту, результатом якого повинне стати "вибілювання" ринку побутової техніки в Україні. На цьому етапі ведеться активна робота безпосередньо з виробниками побутової техніки і їх офіційними представництвами.

У рамках проекту відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між митницею і Асоціацією підприємств побутової техніки і електроніки. Крім того, створений робочий гурт, завданням якого є відробіток взаємодії і розробка нової системи контролю над переміщенням через митний кордон побутової техніки. У роботі цієї групи приймають долі представники практично усіх світових брендів - виробників побутової техніки, представлених в Україні.

Прес-служба митниці повідомляє, що результати роботи, що проводиться, відчуваються вже зараз: значно збільшилася кількість товарів побутової техніки, що ввозяться на територію України, які пройшли митне оформлення. В той же час реалізація проекту спрямована на зменшення кількості підробок побутової техніки. Крім того, встановлюватимуться уніфіковані ціни в межах країни на товар одного і того ж виробника.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини