Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міжнародний банк допомагає реконструювати ЖКГ

15 лютого 2010, 15:55
294
0
Реклама

12 лютого в Минжилкоммунхозе у рамках проекту "Розвиток міської інфраструктури" були підписані чотири договори про субкредитування з комунальними підприємствами України, повідомляє прес-служба Міністерства. Загальна сума виділених коштів для цих чотирьох комунальних підприємств склала 15,9 млн доларів США.

Цей проект реалізується спільно з Міжнародним банком реконструкції і розвитку. Згідно Угоді про позикуув'язненому між Україною і Міжнародним банком 26 травня 2008 року, загальна сума позики складає 140 млн доларів США. За інформацією Минжилкоммунхоза, нині з банком досягнута домовленість про додаткове фінансування в об'ємі 200 млн доларів США. У рамках проекту "Розвиток міської інфраструктури" комунальні підприємства України мають можливість отримати на поворотній основі кошти для реконструкції ЖКГ.

На сьогодні до проекту кредитування приєдналися п'ятнадцять комунальних підприємств міст Одеса, Калуш, Коломия, Балт, Черкаси, Слов'янськ, Дрогобич, Харків, Кременчук, Бориспіль, Кам'янець-подільський, Новоград-волинський і Нова Каховка. Загальна сума позики складає 77,7 млн доларів США.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини