Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чергові вибори в місцеві ради можуть відстрочити

15 лютого 2010, 12:00
573
0
Реклама

Народний депутат Оксана Билозир (фракція НУ-НС) запропонувала перенести дату проведення чергових виборів мера Києва. Відповідну ініціативу містить проект постанови Верховної Ради "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад і сільських, селищних і міських голів в 2010 році", зареєстрований під номером 6068.

Зокрема, документом пропонується внести зміни постанова ВР "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів в 2010 році" і перенести дату проведення чергових виборів депутатів місцевих рад і виборів мерів міст з 30 травня на 26 вересня 2010 року. До слова кажучи, дія вищезгаданої постанови не поширюється на вищезгаданих суб'єктів, обраних на позачергових виборах після 26 березня 2006 року.

В той же час 18 січня у Верховній Раді України були зареєстровані два проекти постанови "Про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради і Київського міського голови". Автором одного з документів являється спікер парламенту Володимир Литвиндругого - народні депутати від фракції БЮТ Андрій КожемякинМикола Томенко і народний депутат Кирило Куликов (фракція НУ-НС). Документи були зареєстровані у ВР під № 5520 і № 5520-1 відповідно.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини