Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Автоперевізникам заборонять їздити без тахографів

12 лютого 2010, 09:40
2867
1
Реклама

Минтранссвязи пропонує затвердити Інструкцію по використанню контрольних пристосувань (тахографів) на автомобільному транспорті. Про це, зокрема, йде мова в проекті наказу Міністерства, обнародуваному на його офіційному сайті.

Документом встановлюється обов'язок усіх автоперевізниківщо здійснюють вантажні і пасажирські перевезення, встановити на транспортних засобах тахографи - спеціальні прилади, контролюючі тривалість роботи водія, режими відпочинку і роботи. Контроль за наявністю на автотранспортному засобі тахографа і контроль за його використанням здійснюватимуть: на внутрішньому повідомленні - Глававтотрансинспекция Минтранссвязи, на міжнародному повідомленні - ГП "Служба міжнародних автомобільних перевезень".

Цей проект розроблений Минтранссвязи відповідно до ряду законів, зокрема, з Законом "Про приєднання України до Європейської угоди про роботу екіпажів транспортних засобів, що виконують міжнародні автомобільні перевезення (ЕСТР)". Детальніше про прилади і порядок їх використання розповідає матеріал ЛІГА :ЗАКОН "ТАХОГРАФические гарантії" .

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини