Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент затвердив символіку Офісу Генерального прокурора

Реклама

Указом Президента № 506/2021 "Про символіку Офісу Генерального прокурора" від 6.10.2021 затверджено емблему і прапор Офісу Генерального прокурора.

Емблемою Офісу Генерального прокурора є синій трикутний щит із золотою облямівкою, заокруглений донизу, на якому зображено срібний із золотим руків'ям вертикально розташований меч вістрям донизу та золоті терези. У центрі емблеми - малий Державний Герб України.

Під щитом вміщено синю стрічку із золотим підкладом, на якій вписано девіз золотими літерами: "AEQUITAS, LEX, DEFENSIO" (з латинської - "СПРАВЕДЛИВІСТЬ, ЗАКОН, ЗАХИСТ").

Допускається використання емблеми без стрічки з девізом.

Прапором Офісу Генерального прокурора є прямокутне полотнище темно-синього кольору зі співвідношенням ширини до довжини 2:3.

У верхній лівій чверті прапора містяться дві рівновеликі горизонтальні смуги синього і жовтого кольорів, у центрі вільного краю полотнища - емблема Офісу Генерального прокурора з облямівкою без стрічки з девізом. Висота емблеми становить 1/2 ширини полотнища.

Обидві сторони полотнища прапора дзеркально ідентичні.

Читайте також: Затверджено символіку Служби судової охорони

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

 

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини