Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд врятує "тонучі" кредитні спілки

8 лютого 2010, 09:40
386
0
Реклама

Кабінет Міністрів України попросить Госфинуслуг надати йому список кредитних спілок, що потребують державної підтримки. Про це і багато чому іншому, зокрема, говориться в проекті розпорядження КМУ "Питання підтримки ліквідності кредитних спілок", обнародуваному на сайті Держкомпідприємництва.

Згідно з документом, уряд має намір надати Госфинуслуг три місяці, з тим щоб вона надала йому перелік кредитних спілок, що потребують державної підтримки з вказівкою їх ліквідності, платоспроможності і необхідної суми підтримки. Крім того, Госфинуслуг буде доручено розробити Програму такої підтримки. Передбачуваний об'єм фінансування, який зможе виділити уряд на ці цілі- 1 млрд гривен.

Раніше Госфинуслуг підготувала для кредитних спілок своєрідні рекомендації, як уникнути банкрутства і утриматися на плаву. Детальніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Як утриматися на плаву кредитним спілкам - підказки від Госфинуслуг ". Більше того, Госфинуслуг вже розробила комплекс заходівякі, на її думку, здатні захистити засоби вкладників кредитних спілок.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини