Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Терехин має намір скасувати подвійне оподаткування

5 лютого 2010, 12:28
413
0
Реклама

Народний депутат Сергій Терехин (фракція БЮТ) пропонує усунути подвійне оподаткування рентної плати за нафту, природний газ і газовий конденсат, здобутий в Україні. Відповідна ініціатива була викладена парламентарем в проекті закону № 6039зареєстрованому в парламенті.

Зокрема, проектом пропонується до прийняття Податкового кодексу припинити дію Закону "Про рентні платежі за нафту, природний газ і газовий конденсат" (раніше дія цього закону була припинена до 1 січня 2010 року)а рентну плату нараховувати і сплачувати як і раніше на основі п. 4 розділи II Завершальних положень Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України". При цьому штрафи за несплату рентної плати за період з 1 січня 2010 року до моменту набуття чинності запропонованого закону стягуватися не будуть.

З 1 січня 2010 року питання рентної плати за нафту, природний газ і газовий конденсат, здобутий в Україні, регулюються нормами одночасно двох законів: "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" і "Про рентні платежі за нафту, природний газ і газовий конденсат", що може привести до подвійного оподаткування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини