Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оренда держмайна всього за 1 гривню: претендувати зможуть більше суб'єктів

5 лютого 2010, 12:18
2112
0
Реклама

Кабінет Міністрів вніс зміни у Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду державного майнарозширивши тим самим перелік суб'єктів, для яких розмір річної орендної плати за оренду нерухомого держмайна встановлений у розмірі 1 гривні.

Віднині в цей перелік також входять асоціації органів місцевого самоврядування зі всеукраїнським статусом. Аналогічний розмір орендної плати (1 гривня в рік) раніше вже був встановлений для бюджетних організацій, державних і комунальних телерадіоорганізацій, редакцій державних і комунальних періодичних видань, Суспільства Червоного Хреста України, інвалідів з метою використання арендованого нерухомого майна під гаражі для спеціальних засобів пересування.

Що стосується суб'єктів малого і середнього бізнесу, то 2010 рік теж приніс їм непогану новину: спеціально для них уряд дозволило на один рік - до 01.01.2011 - продовжити скидку у розмірі 55 % при оплаті оренди держмайна. З цього виходить, що увесь поточний рік підприємці зможуть і далі продовжувати сплачувати знижені ставки орендної плати (45 % від встановлених в додатку 2 до Методиці розрахунку і порядку використання плати за оренду державного майна). Детальніше про цей см "Знижені ставки оренди держмайна діятимуть увесь 2010 рік".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини