Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Україні на один вид обов'язкового страхування може стати більше

3 лютого 2010, 13:43
550
0
Реклама

Минрегионстрой пропонує доповнити список обов'язкових видів страхування новою позицією. Про це, зокрема, йде мова в проекті закону "Про доповнення статті 7 Закону України "Про страхування""обнародуваному на сайті Міністерства.

Минрегионстрой пропонує віднести до обов'язкових видів страхування страхування життя і здоров'я посадовців інспекцій державного архітектурно-будівельного контролю. У разі прийняття проекту страхові компанії, бажаючі поповнити список своїх клієнтів, що відносяться до вищезгаданої категорії, спочатку повинні будуть отримати ліцензію на цей вид страхування.

До речі, згідно з вищезгаданою статтею Закону про страхування на сьогодні в Україні існує близько сорока видів обов'язкового страхування, серед яких є медичне страхування, особисте страхування медичних і фармацевтичних працівників на випадок захворювання ВІЛ при виконанні службових обов'язків, страхування спортсменів вищих категорій, особисте страхування від нещасних випадків на транспорті, страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, страхування громадянської відповідальності інвестора. При цьому слід звернути увагу, що Закон не містить яких-небудь критеріїв віднесення того або іншого виду страхування до обов'язкового.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини