Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін дозволив проводити держзакупівлі у представників виробників, їх дилерів і дистриб'юторів

29 січня 2010, 18:15
360
0
Реклама

Кабмін прийняв постанову, якою змінив Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні коштидозволивши придбавати товар також у дилерів і дистриб'юторів.

З постанови КМУ № 51розміщеного сьогодні на урядовому порталі, витікає, що тепер проводити закупівлю товарів, робіт, послуг можна буде не лише у вітчизняних виробників, але і у їх представників, дилерів і дистриб'юторів. У разі, коли товари, роботи або послуги не робляться на території України, їх аналогічно дозволили придбавати не лише у нерезидентів-виробників, але у їх представників, дилерів і дистриб'юторів.

Крім того, уряд виключило необхідність одночасно з подачею на публікацію оголошення про заплановану закупівлю окремо направляти такі ж повідомлення усім виробникам, інформація про яких є загальнодоступною.

Виключена норма з'явилася в Положенні зовсім нещодавно (з 12 грудня минулого року), проте, як бачимо, не прижилася. Тепер усім суб'єктам, що цікавляться державними закупівлями, знову доведеться самим стежити за опублікованими оголошеннями замовника.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини