Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

КМДА у черговий раз має намір ввести тарифи на квартплату для кожного будинку окремо

29 січня 2010, 09:40
555
0
Реклама

КМДА у черговий раз пропонує розраховувати вартість послуг за змістом будинків і прибудинкових територій (квартирну плату) для кожної житлової будівлі окремо. Відповідна ініціатива була озвучена в проекті розпорядження "Про встановлення тарифів на послуги за змістом будинків і споруджень прибудинкових територій", обнародуваному на офіційному сайті КМДА.

Як вже вказувалося вище, проектом документу пропонується розраховувати вартість послуг за змістом будинків і прибудинкових територій (квартирну плату) для кожної житлової будівлі окремо. Переліки тарифів і будинків в проекті розпорядження не вказані, проте їх можна знайти на офіційному сайті КМДА. Як затверджує в документі регулятор, тарифи вже були погоджені з мешканцями усіх будинків м. Києва.

Нагадаємо, що ще пару років назад КМДА ініціювала введення квартплати для кожного будинку окремо залежно від площі квартир, проте ініціатива не була реалізована. Потім мерією було запропоновано визначати тарифи на квартплату окремо для кожного будинку, встановивши, що залежно від стану і обслуговування будинків квартплата повинна складати від 1 гривні до 14 гривен за 1 кв. метр житлоплощі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини