Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд ініціює дерегуляцию бізнесу і введення карної відповідальності за захоплення підприємств

28 січня 2010, 17:27
1114
1
Реклама

Затвердженим урядом в числі інших нормативно-правових актів, спрямованих на дерегуляцию бізнесу і створення сприяючих для підприємницької діяльності умов, законопроектом про зміни в Закон № 877 - V передбачається, як повідомляє офіційний сайт КМУ, створення при органі центральної виконавчої влади усього одного контролюючого органу і встановлюється 13-денний термін для усунення підприємцями нарушений, виявлених під час перевірок.

КМУ також запропонував проектом Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів про протидію протиправному поглинанню і захопленню підприємств" карну відповідальність за підробку документів, що подаються на реєстрацію, і за силове захоплення приміщень.

Відповідальність за підробку документів (статті 358, 366 УК України) вже передбачена чинним законодавством. Що стосується захоплення приміщень, то тут карна відповідальність передбачена тільки для захоплення державних чи громадських будівель і споруд ст. 341 УК України.

Окрім законопроектів, урядом з метою підтримки бізнесу прийнятий ряд постанов і розпоряджень, зокрема, про надання суб'єктам малого і середнього підприємництва кредитно-гарантійної підтримкивпровадженні кластерною моделі розвитку народних художніх промислів і про проведення перевірок на продовольчих, непродовольчих і змішаних ринках.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини