Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перелік видів госпдіяльності, що підлягають ліцензуванню, можуть скоротити удвічі

27 січня 2010, 15:53
974
0
Реклама

Держкомпідприємництва ініціює обмеження ліцензування і скорочення кількості контролюючих органів в Україні. Про це, зокрема, йде мова в проектах законів про внесення змін до Закон України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" і Закон України "Про основні начала державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"обнародуваних на офіційному сайті.

Документами передбачено скорочення органів ліцензування і органів контролю. Зокрема, запропоновано залишити при кожному центральному органі влади тільки один орган контролю, що фактично удвічі скорочує перелік органів контролю за дотриманням ліцензійних умов. Також пропонується удвічі скоротити і сам список видів господарської діяльності, які на даний момент підлягають ліцензуванню.

Раніше Президент України Віктор Ющенко висловив намір зобов'язати Кабмін впровадити в Україні принципи Акту з питань малого бізнесу для Європи, ліцензування, що декларують спрощення, видачі дозволів, скорочення часу на відкриття бізнесу. Детальніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "Президент може зобов'язати Кабмін спростити ліцензування підприємницької діяльності".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини