Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада збереться на позачергові засідання: що розглядатимуть

Реклама

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на своїй сторінці у Facebook повідомив, що підписав два розпорядження про проведення позачергових засідань Парламенту у вівторок, 30 березня.

Перше позачергове засідання розпочнеться о 13:00 у зв'язку із зверненням Президента України. На засіданні серед інших питань розглядатиметься проект Закону про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (реєстр. № 5300) (детальніше про цей проект можна дізнатися тут).

Одразу після його закінчення, за ініціативи 156 народних депутатів, буде проведене наступне позачергове засідання, на якому, серед іншого, заплановано розглянути проекти Постанов Верховної Ради про призначення позачергових виборів Харківського міського голови Харківського району Харківської області (реєстр. № 5292) та про засудження подій, що відбулись 20 березня 2021 року біля Офісу Президента України (реєстр. № 5295).

Всього розглядатиметься 19 законодавчих ініціатив.

Стежити за змінами законодавства легко в LIGA360. Це комплекс інформаційно-аналітичних продуктів, що надає доступ до актуальної бази законодавства й законопроектів, надсилає сповіщення про зміни у них. А ще ви отримаєте роз'яснення експертів до НПА. Оцініть переваги LIGA360, замовивши тестовий доступ.

Читайте також:

Спрощено процедуру реєстрації нормативно-правових актів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини