Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Умови ліцензування діяльності по розподілу, транспортуванню і зберіганню газу відновили

Реклама

НКРЕ затвердила нові Ліцензійні умови здійснення господарської діяльності по розподілу природного і нафтового газу, Ліцензійні умови здійснення господарської діяльності по транспортуванню природного і нафтового газу магістральними трубопроводами і Ліцензійні умови здійснення господарської діяльності по зберіганню природного газу.

Тепер для здійснення діяльності по розподілу, транспортуванню і зберіганню газу знадобиться наявність договорів купівлі-продажу газу на технологічно-виробничі потреби з власниками газу, а для розподілу і транспортування газу ще і наявність договорів із споживачами про транспортування газу розподільними трубами. Крім того, ліцензіати зобов'язані повідомляти НКРЕ про зміну даних, вказаних в документах, які додавалися до заяви про видачу ліцензії. А ліцензіати, що займаються розподілом газу, будуть зобов'язані ще і подавати в НКРЕ пакет документів у разі зміни території здійснення цієї госпдіяльності.

Документи набудуть чинності з моменту опубликованияокрім тих їх положень, що торкаються повідомлення НКРЕ про зміни в документах, які додавалися до заяви про видачу ліцензії, які набудуть чинності з 1 березня 2010 року. Аналогічні зміни, до речі, торкнулися і постачальників газу, яким теж затвердили нові ліцензійні умови.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини