Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначений порядок видачі укладення про те, що відповідні товари, роботи і послуги не робляться в Україні

14 січня 2010, 17:17
294
0
Реклама

Укладення про те, що відповідні товари, роботи і послуги не робляться або не надаються на території України, вже незабаром можна буде отримати в Мінпромполітики, оскільки Міністерство визначилося з порядком його видачі. Що відповідає проект наказу був обнародуваний на офіційному сайті Міністерства.

Як вказано в проекті документу, для отримання укладення про те, що відповідні товари, роботи і послуги не робляться або не надаються на території України, заявникові необхідно подати в Мінпромполітики наступні документи: лист-звернення, перелік товарів, робіт і послуг з вказівкою коду, документальне підтвердження про відсутність виробництва аналогічних товарів в Україні (експертне укладення ТППУ або Проекту консалтингового Агентства з питань держзакупівель). Термін видачі укладення - максимум 30 календарних днів з дня реєстрації звернення. Термін дії укладення згідно з документом складає 1 рік.

До речі, раніше уряд доповнив перелік і об'єми енергозбережних матеріалів, устаткування, пристроїв і комплектуючих, які звільняються від ввізного мита і операції по ввезенню яких на митну територію України звільняються від оподаткування на додану вартість. Детальніше про це - в матеріалі ЛІГА :ЗАКОН "КМУ доповнив перелік енергозбережних товарів, що звільняються від ввізних мит і ПДВ".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини