Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як сплатити борг за виконавчим провадженням чи штраф за порушення ПДР в "Дії"?

Реклама

Відтепер інформацію щодо наявності штрафів і боргів за виконавчими провадженнями можна дізнатися та сплатити їх в онлайн-режимі. Такі послуги вже доступні на порталі «Дія», повідомило Міністерство юстиції на своїй сторінці у Facebook.

Оплата штрафів або боргів відбувається всього в декілька натискань. Для цього треба спершу авторизуватися в особистому кабінеті у застосунку «Дія», знайти інформацію щодо наявних боргів чи штрафів у розділі «Послуги» та сплатити їх. При цьому квитанція про сплату зберігається у застосунку, її можна завантажити або надіслати на електронну пошту. Після оплати можна відстежити зміну статусу штрафу чи боргу за виконавчим провадженням.

Така цифровізація виконавчих проваджень і штрафів за порушення ПДР надає можливість будь-якій фізичній особі:

- пересвідчитися у відсутності чи наявності у неї заборгованості;

- отримати інформацію щодо виконавчого провадження, стороною якого вона є, зокрема щодо природи наявної заборгованості та щодо основних процесуальних дій, вчинених виконавцем;

- сплатити суму штрафу чи заборгованості в межах відповідного виконавчого провадження онлайн.

Марафон знижок до Дня юриста! Обирайте комплексні рішення для юриста, адвоката та партнера юридичного бізнесу зі знижкою 30 %. Будьте в курсі змін НПА, у тому числі нових надходжень та законопроектів, судових рішень, розкладу судових засідань, контролюйте контрагентів та партнерів в єдиному просторі для професійної роботи LIGA360. Замовити зі знижкою.

Читайте також:

Кабмін подовжив дію адаптивного карантину до 31 грудня

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини