Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні створено застосунок, що розпізнає народних депутатів

Реклама

Біографія, доходи та діяльність народних депутатів України - про це можна дізнаватися в новоствореному застосунка PolitScanner, просто скануючи обличчя парламентаріїв. Це стосується не лише звичайного зображення, а й плакатів, сітілайтів, банерів і листівок.

Про це йдеться на сторінці Верховної Ради у Facebook.

Проект запущено громадською організацією «Інститут політичної інформації» з метою допомогти виборцям отримувати необхідну інформацію про кандидатів, підвищувати обізнаність громадян і заохочувати молодь краще орієнтуватися в сучасній політиці.

Як зазначають розробники, застосунок працює за технологією розпізнавання облич. Схема така: наводите за допомогою камери телефон на обличчя певного народного депутата і одразу можете переглядати декларації, біографію та передвиборчу програму.

Нині PolitScanner доступний у 13 містах України (Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Києві, Кривому Розі, Луцьку, Львові, Маріуполі, Миколаєві, Одесі, Тернополі та Харкові) з безкоштовним завантаженням і роботою як для операційної системи iOS, так і для Android.

Відтепер юристи зможуть користуватися системами від ЛІГА:ЗАКОН в єдиному рішенні LIGA360: ЮРИСТ. Уся нормативно-правова інформація, алгоритми дій у різноманітних ситуаціях, судові рішення з правовими позиціями, типові договори та шаблони. LIGA360 пропонує безліч функцій для автоматизації рутинної роботи та оперативного реагування на зовнішні загрози. Обирайте у жовтні зі знижкою 30 %.

Читайте також:

Графік роботи Верховної Ради змінено: скільки часу в депутатів для прийняття рішень

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини