Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін схвалив зміни до постанови про карантинні заходи

Реклама

На засіданні 16 вересня Кабмін ухвалив ініційовані МОЗ зміни до постанови щодо встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів, повідомляє Урядовий портал.

Документ, зокрема, передбачає, що рішення про заборону роботи освітніх закладів на територіях з “червоним” рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19 буде прийматися лише спільно Державною та регіональною комісіями з питань ТЕБ та НС.

В адміністративних одиницях з “помаранчевим”, “жовтим” та “зеленим” рівнями забороняється робота шкіл у разі, коли на самоізоляцію через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 відправлено більше ніж 50 відсотків класів.

Також встановлено нові вимоги для введення "червоної" зони.

Крім того, Уряд ухвалив проект постанови «Про внесення змін до Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році».

Читайте також: «Зелені», «жовті», «помаранчеві» та «червоні» рівні епідемічної небезпеки: що заборонено

Спробуйте створити свій власний інфорпростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ. Обирайте, що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Замовте безкоштовний повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини