Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє оновлений Порядок внесення до ЄДР відомостей про документи дозвільного характеру

Реклама

Кабмін змінив Порядок внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань відомостей про ліцензування виду господарської діяльності, документи дозвільного характеру, затверджений постановою від 30 січня 2019 року № 47.

Відповідна урядова постанова № 707 від 12 серпня 2020 року набрала чинності 15 серпня.

З повним текстом постанови зручно ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Відтепер зазначеним Порядком не регулюватиметься питання щодо внесення до Єдиного державного реєстру органами ліцензування відомостей про ліцензування виду господарської діяльності суб'єкта господарювання.

Відповідні норми роз'яснило Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

Захистити своє майно від дій чорних реєстраторів вже зараз допоможе ефективний сервіс SMS-Маяк від "ЛІГА:ЗАКОН". Завдяки ньому можна відстежувати зміни статусу об'єкта нерухомості. Отримана інформація дасть змогу своєчасно звернутися до суду з позовною заявою про скасування вчинених реєстраційних дій, а також до правоохоронних органів із заявою про неправомірність таких дій. Ефективно уберегтися від рейдерів також допоможуть сервіси SMS-Маяк Земля та SMS-Маяк Іпотека від "ЛІГА:ЗАКОН", за допомогою яких можна оперативно дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості (через SMS-повідомлення, електронним листом або через повідомлення в кабінеті користувача).

Читайте також:

Оновлено Єдиний державний реєстр юросіб, ФОП та громадських формувань

Оновлення ЄДР: у заяві про держреєстрацію юрособи можна буде обрати систему оподаткування

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини