Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обмежено пропуск на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом

Реклама

Робота КПВВ на адмінмежі з ТОТ Крим тимчасово припиняється з метою запобігання поширенню в Україні COVID-19.

Урядовим розпорядженням № 979-р встановлено, що з 08.00 9 серпня до 08.00 30 серпня 2020 року тимчасово припиниться пропуск осіб через КПВВ на адмінмежі з ТОТ Крим.

Пропускні операції будуть здійснюватися лише стосовно громадян України та членів їх сімей:

- місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстровано в АР Крим або місті Севастополі, а також їх транспортних засобів, вантажів та іншого майна - на в'їзд;

- місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстровано за межами АР Крим або міста Севастополя, а також їх транспортних засобів, вантажів та іншого майна - на виїзд; які дали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу «Дій вдома» Єдиного державного веб-порталу електронних послуг з моменту перетину контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим і міста Севастополя та виїзду з неї;

- осіб з метою забезпечення захисту національних інтересів або у зв'язку з виконанням міжнародних зобов'язань, представників дипломатичних установ і гуманітарних місій, що виїжджають з тимчасово окупованої території АР Крим і міста Севастополя, а також їх транспортних засобів, вантажів та іншого майна.

Виїзд з тимчасово окупованої території АР Крим і міста Севастополя інших категорій іноземців та осіб без громадянства здійснюється за погодженням з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Виїзд з тимчасово окупованої території АР Крим і м. Севастополя та в'їзд на неї громадян України за наявності підстав гуманітарного характеру здійснюється за рішенням Голови Державної прикордонної служби за погодженням з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Відповідні норми роз'яснила Державна прикордонна служба.

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес. Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

З 1 серпня в Україні діють нові правила адаптивного карантину

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини