Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні створено нові райони: роз'яснення Мінрегіону

Реклама

18 липня в газеті Голос України опубліковано постанову Верховної Ради № 807-IX «Про освіту і ліквідації районів». Постанова набула чинності з дня, наступного за днем її опублікування(19 липня) , крім положень щодо утворення та ліквідації районів в Автономній Республіці Крим, які вступають в силу з моменту повернення тимчасово окупованої території АРК під загальну юрисдикцію України.

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес. Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Згідно з документом, тепер в Україні 136 районів, повідомив Мінрегіон.

Крім того, він роз'яснив перелік, склад, а також розробив карти нових районів.

Зокрема, в Київській області 7 районів: Білоцерківський, Бориспільський, Броварський, Бучанський, Вишгородський, Обухівський і Фастівський.

Кризові умови потребують від бізнесу посиленої уваги до законодавчих змін. Незамінним рішенням у портфелі кожного юриста є онлайн-система ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Почніть користування прямо зараз, щоб отримати доступ до нормативно-правової та довідкової інформації зі зручним пошуком та конкретними алгоритмами дій у типових ситуаціях.

Читайте також: Карантин хочуть продовжити ще на місяць

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини