Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд відновив авіасполучення

Реклама

Згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів № 477 від 12 червня 2020 року відновлено роботу 15 пунктів пропуску для повітряного сполучення, а також Держприкордонслужба відновила пропуск іноземців на в'їзд в Україну, повідомляє Урядовий портал.

На сьогодні, 15 червня, всі пункти пропуску через державний кордон для повітряного сполучення відкриті.

Адміністрація Держприкордонслужби наголошує, що згідно з вимогами урядової постанови № 480 від 12 червня 2020 року забороняється перетин державного кордону іноземцями без поліса страхування витрат, пов'язаних з лікуванням COVID-19, обсервацією.

Наразі прикордонне відомство України очікує на надходження від Міністерства охорони здоров'я Переліку держав із значним поширенням COVID-19. До надходження такого переліку на територію України будуть пропускати іноземців, які дали згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу «Дій вдома». Для прийняття рішення щодо обсервації іноземців, які не дали згоди на самоізоляцію, прикордонники будуть інформувати компетентні органи.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес.

Читайте також:

Культурні заходи з 10 червня: які правила

З 10 червня працюватимуть бази відпочинку, санаторії та хостели: правила

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини