Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві можуть повернути частину карантинних обмежень

Реклама

У Києві можуть повернути частину карантинних обмежень, які пом'якшили раніше. Це станеться, якщо показник захворюваності підвищиться.

Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції 12 червня.

«Хочу підкреслити, якщо показник щодо захворюваності сягне в місті 24 хворих на 100 тисяч людей, Київ буде змушений повернути частину обмежень. Сьогодні цей показник становить 16 людей на 100 тисяч населення. Відновлення обмежень стосуватиметься, перш за все, місць великого скупчення людей. Роботи великих магазинів і торгових центрів, ринків, дитячих садочків та інших установ, де існує велика ймовірність зараження», - зауважив Віталій Кличко.

Мер також звернувся до правоохоронних органів більш суворо контролювати дотримання карантинних обмежень та безпеки організаціями, підприємствами та громадянами.

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфопростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ. Обирайте, що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Читайте також:

З 10 червня працюватимуть бази відпочинку, санаторії та хостели: правила

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини