Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Проекти нормативно-правових актів можна буде погоджувати електронно

Реклама

Погодження нормативно-правових актів відбуватиметься онлайн.

За ініціативи Віце-прем'єр-міністра - Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова Уряд ухвалив доручення, що дозволить поступово відмовитися від паперу і перейти на електронний документообіг, повідомляє Мінцифри.

У всіх міністерствах та інших органах виконавчої влади призначать відповідальних за підключення до системи е-документообігу - посадовців рівнем не нижче від заступників керівників.

На думку пана Федорова, прийняте протокольне доручення дозволить пришвидшити роботу Кабміну і вирішить питання документообігу під час погодження нормативно-правових актів.

Протягом місяця Мінцифри разом з іншими міністерствами розробляють модуль погоджень проектів нормативно-правових актів в електронній формі.

Робота з нормативно-правовими актами потребує глибинного аналізу, однак за кризових умов у країні важливо формувати швидку стратегію реагування для збереження бізнесу. Для того, щоб контролювати усі зміни і оперативно формувати план дій, важливо користуватися сучасними інструментами для оптимізації роботи юриста. Онлайн-система ІПС ЛІГА:ЗАКОН пропонує не тільки актуальну базу законодавства, але й безліч додаткових функцій: моніторинг правової картини дня, швидкий пошук документів зі зворотними посиланнями, автоматичні сповіщення про всі важливі зміни в обраному документі. Почніть користування вже зараз для максимальної ефективності в режимі карантину

Читайте також:

Кабмін скасував довідку про склад сім'ї для проходження альтернативної служби

Що робити, якщо банк порушив ваші права

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини