Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 22 травня відновлено прийняття практичних іспитів на водійські права

Реклама

На засіданні Уряду 20 травня 2020 року прийнято рішення про наступний етап поступового пом'якшення карантинних заходів. Детальніше про це можна дізнатися в окремому матеріалі ЮРЛІГИ.

Відтак, з 22 травня 2020 року сервісні центри МВС відновлюють прийняття практичних іспитів з навичок керування транспортними засобами.

Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС.

Зазначену послугу надаватимуть з дотриманням обов'язкових санітарних та протиепідемічних заходів, зокрема:

- з одночасним перебуванням в авто не більше двох осіб;

- за умови відсутності явних ознак ГРВІ;

- в одягнених на обличчі захисних масках.

Особі, яка бажає скласти практичний іспит з навичок керування транспортними засобами, необхідно записатися за номером телефону в той сервісний центр МВС, де складався теоретичний іспит.

У Головному сервісному центрі МВС нагадують, що результат складеного теоретичного іспиту вважається дійсним протягом трьох місяців, але в цей термін не враховується період з 19 березня по 21 травня 2020 року.

Пакет документів, який потрібно з собою мати для отримання цієї послуги:

- паспорт громадянина України або документ, що посвідчує особу та підтверджує її громадянство або спеціальний статус (з відміткою про місце реєстрації);

- копія довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків;

- чинна медична довідка щодо придатності до керування ТЗ (форма 083/о);

- оригінал та ксерокопія документа про зміну особистих даних (за потреби).

Електронне свідоцтво про закінчення автошколи вносить заклад самостійно до Єдиного державного реєстру транспортних засобів, отже його наявність у паперовому вигляді не є обов'язковою.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044) 290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини