Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент присвоїв звання заслуженого 3 юристам

Реклама

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу України, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм та з нагоди Дня науки Президент постановив присвоїти почесне звання:

"ЗАСЛУЖЕНИЙ ЮРИСТ УКРАЇНИ"

АЗАРОВУ Юрію Івановичу - професорові кафедри Національної академії внутрішніх справ, кандидату юридичних наук, м. Київ

ГРИНЬКО Світлані Дмитрівні - завідувачеві кафедри Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, доктору юридичних наук

СИЗОНЕНКУ Антону Степановичу - заступникові директора Департаменту - начальнику управління професійної освіти та науки МВС України, кандидатові юридичних наук, полковнику поліції.

Про це йдеться у відповідному Указі № 186/2020 від 15 травня 2020 року.

Для побудови виграшної стратегії захисту в суді необхідно багато часу приділяти вивченню правових прецедентів і норм права. ЛІГА:ЗАКОН розробила комплексне рішення LIGA360: АДВОКАТ, яке об'єднує головні інструменти для ефективної роботи адвоката в єдиному робочому просторі. Крім зручного доступу до найбільшої бази НПА, судових рішень та інформації про компанії й підприємців, ви отримуєте низку додаткових переваг: сповіщення про зміни в законодавчому полі, нові судові рішення, стан контрагентів; створення бази корисних посилань; персональну стрічку новин за обраними темами та джерелами. Спробуйте у травні зі знижкою 30 %.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини