Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кличко просить Кабмін відновити роботу столичного метро з 25 травня

Реклама

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до Уряду з проханням відновити з 25 травня роботу столичного метрополітену у звичайному режимі. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті КМДА.

«Я звертаюсь до Уряду - після 22 травня, а точніше - з 25 травня (бо 22 - це п'ятниця, а потім два вихідних), дозволити відновити роботу метро в столиці! Звичайно, ми будемо зважати на ситуацію із розповсюдженням вірусу і сподіваємося, що вона не погіршиться», - сказав Віталій Кличко.

При цьому він вказав на недоцільність використання системи проїзду за спецперепустками.

«Щодо ідеї спецперепусток для проїзду в метрополітені - вона абсолютно утопічна. Ми створимо страшенні натовпи і буде ще гірше. Тому, метро має відкритися для роботи в звичному режимі. Це дозволить перерозподілити потік пасажирів і нормалізувати роботу всього громадського транспорту столиці. Але, я хочу звернутися і до киян: це не означає, що всі повинні кататися, як зазвичай. Тут настає і ваша відповідальність - за дотримання дистанції, обов'язкову наявність маски, рукавичок, дотримання елементарних правил. І проїзд у транспорті тільки на роботу, в справах, за нагальної потреби. Безпека сьогодні - понад усе», - наголосив мер Києва.

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфорпростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ. Обирайте, що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Читайте також:

Карантин продовжено до 22 травня, але з послабленнями

Що відкриють в Києві з 12 травня?

Які планові операції дозволили проводити під час карантину?

На період карантину дозволено обробку персональних даних без згоди особи

Як не попасти на штрафи за порушення нових норм карантину

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини