Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Столична влада розробила першочергові кроки із послаблення обмежень

Реклама

Влада столиці розробила першочергові кроки із послаблення обмежень. Це відбуватиметься поступово і з огляду на розвиток ситуації.

Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції 22 квітня.

«Щодо плану міста. Як я говорив, ми розробили першочергові кроки послаблення обмежень. Це відбуватиметься поступово і з огляду на розвиток ситуації. Тут ми вивчаємо досвід європейських країн. Де відкривають спочатку невеликі магазини. Поволі знімають обмеження на доступ до публічних закладів та місць. На роботу громадського транспорту. Бо не можна перекреслити непродуманими діями всі зусилля в боротьбі з вірусом! Пом'якшення, ще раз підкреслю, залежатимуть від динаміки захворюваності. Якщо в нас продовжить зростати кількість хворих, - карантин триватиме», - зауважив пан Кличко.

Ефективна робота на карантині - це реальність! Компанія ЛІГА:ЗАКОН розробила комплексну екосистему інформаційно-аналітичних продуктів, яка надає весь необхідний інструментарій для роботи юриста та фахівців інших спеціальностей. Отримайте тест і переконайтеся, що віддалена робота не стане на заваді продуктивної роботи.

Читайте також:

Карантин продовжено до 11 травня

МОЗ рекомендувало закрити кладовища для відвідування в поминальні дні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини