Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відтерміновано до 1 серпня застосування програмних РРО для валютно-обмінних операцій

Реклама

Нацбанк привів нормативно-правову базу у відповідність із Законом № 533-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)".

Згідно з Законом норми щодо застосування бізнесом програмного реєстратора розрахункових операцій, зокрема під час здійснення валютно-обмінних операцій, відтерміновано до 1 серпня 2020 року. Раніше ці вимоги мали набрати чинності 19 квітня 2020 року.

Правління НБУ затвердило постанову № 50 від 14 квітня 2020 року "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України", якою встановлено порядок та умови проведення валютно-обмінних операцій. Постанова набрала чинності 16 квітня.

Відповідно внесено зміни до постанов Правління НБУ № 9 та № 10.

З повним текстом документа можна ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Будьте на крок попереду кризових ситуацій. ЛІГА:ЗАКОН створила екосистему для управління ризиками для об'єднання всіх підрозділів команди в режимі карантину. Отримуйте актуальну інформацію про зміни в законодавстві, держреєстрах, про судові рішення та виграні тендери та залучайте до спільної роботи колег. Для клієнтів ЛІГА:ЗАКОН безкоштовний доступ. Дізнайтеся більше про LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Через карантин перенесено ключові дати обов'язкового запровадження РРО

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини