Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці оновили план-графік перевірок 2020

Реклама

Державна податкова служба оновила план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2020 рік (станом на 27 березня). Відповідне повідомлення з'явилось на сайті ДПС.

Зміни внесено в:

Розділ ІІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фізичних осіб". У 2020 році податківці планують перевірити 1641 фізособу.

Розділ IV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування". Планується перевірити 354 юрособи.

Нагадаємо, що зміни до Розділу І і Розділу ІІ податківці внесли 24 березня.

Також нагадаємо, що Законом № 533 встановлено мораторій на проведення документальних і фактичних перевірок з 18 березня по 18 травня 2020 року, крім документальних позапланових перевірок з підстав, визначених підпунктом 78.1.8 Податкового Кодексу. Детальніше про цей Закон ми писали тут.

Раніше податківці оновлювали план перевірок 13 березня. Зміни стосувались документальних планових перевірок фізосіб.

Бізнес у період кризи. Миттєво дізнайтеся про початок банкрутства контрагента! Поставте на моніторинг бізнес-партнера у системі CONTR AGENT за назвою компанії, ПІБ директора/ФОП, кодом ЄДРПОУ компанії, ІПН ФОП та отримуйте сповіщення про будь-які зміни на електронну пошту або в особистому кабінеті. Замовити тестовий доступ на 72 години

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини