Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Єдину систему цивільного захисту переведено в режим надзвичайної ситуації

Реклама

Уряд установив для єдиної державної системи цивільного захисту на всій території України режим надзвичайної ситуації до 24 квітня 2020 року.

Відповідне розпорядження № 338-р від 25 березня 2020 року набрало чинності того ж дня. З повним текстом розпорядження зручно ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Заступника Міністра охорони здоров'я - головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка призначено керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов'язаної з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Міністерства, інші ЦОВВ, обласні та Київська міська держадміністрації за участю підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності мають:

здійснити заходи у межах та обсягах, необхідних для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації;

інформувати про стан виконання заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Міністерство охорони здоров'я.

Координацію заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації покладено на Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

МОЗ на своїй сторінці у Facebook повідомляє, що в Україні створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов'язаної з коронавірусом, і вже відбулося розгортання штабу. Віктор Ляшко провів перше засідання, призначив керівника штабу, дав доручення всім головам ОДА створити такі штаби в областях, які будуть співпрацювати з центральним штабом, організувати їхню роботу та призначити керівників.

Тримайте руку на пульсі у період кризи, забезпечте себе надійною базою інформаційно-аналітичних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для підготовки до судових спорів та перевірок на підприємстві, для створення договорів будь-якої складності та тематики, для швидкого реагування на зміни бізнес-партнера. Обирайте Антикризовий пакет ІТ-продуктів ЛІГА:ЗАКОН та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні. Замовити.

Читайте також:

Режим надзвичайної ситуації запроваджено по всій території України до 24 квітня

Надзвичайна ситуація та надзвичайний стан: у чому різниця

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини