Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент переніс строки весняного призову

Реклама

Черговий призов громадян України на строкову військову службу у 2020 році відбудеться у травні - липні.

Відповідний Указ № 103/2020 Глава держави підписав 23 березня 2020 року. З повним текстом Указу зручно ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Згідно зі змінами на 2020 рік строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу перенесено на травень - липень.

Відповідно на строкову військову службу придатних за станом здоров'я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, призовуть у травні - липні 2020 року.

Указ набирає чинності з дня опублікування.

Тримайте руку на пульсі у період кризи, забезпечте себе надійною базою інформаційно-аналітичних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для підготовки до судових спорів та перевірок на підприємстві, для створення договорів будь-якої складності та тематики, для швидкого реагування на зміни бізнес-партнера. Обирайте Антикризовий пакет ІТ-продуктів ЛІГА:ЗАКОН та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні. Замовити.

Читайте також:

Військові разом із поліцейськими патрулюватимуть міста під час карантину

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини