Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аграрії зекономлять 486 млн грн під час карантину - Мінекономіки

Реклама

Законом «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19)» держава звільняє агровиробників від орендної плати за землю сільськогосподарського призначення державної власності на два місяці через карантин. У зв'язку з цим, аграрії зможуть зекономити кошти в розмірі 486,1 млн грн за рахунок використання с/г земель без відповідної плати. Про це повідомляє заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький.

«У 2019 році було сплачено 1,11 млрд грн земельного податку за землі сільськогосподарського призначення державної власності. У 2020 році надходження від сплати цього податку мала б зрости до 1,16 млрд грн через постійне оновлення нормативної грошової оцінки. Надходження від річної орендної плати за землі сільськогосподарського призначення державної власності у 2019 році становили 1,62 млрд грн, цього року ця сума мала б становити 1,75 млрд грн», - зазначається у повідомленні.

Тримайте руку на пульсі у період кризи, забезпечте себе надійною базою інформаційно-аналітичних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для підготовки до судових спорів та перевірок на підприємстві, для створення договорів будь-якої складності та тематики, для швидкого реагування на зміни бізнес-партнера. Обирайте Антикризовий пакет ІТ-продуктів ЛІГА:ЗАКОН та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні. Замовити.

Читайте також:

Єдинники повинні сплачувати земельний податок за ділянки, які не використовуються у госпдіяльності

Карантин: Рада схвалила податкові канікули для бізнесу

Призов в армію зупинено на час карантину

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини