Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Карантин: Верховний Суд і Мін'юст зробили важливі заяви

Реклама

ЮРЛІГА писала, що в Україні оголошено карантин на три тижні. У зв'язку з цим Верховний Суд і Міністерство юстиції також вживатимуть відповідних необхідних заходів.

Верховний Суд

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19, Верховний Суд призупиняє проведення масових заходів, не пов'язаних із процесуальною діяльністю (особистий прийом громадян, екскурсії, круглі столи, семінари). Відповідне повідомлення розміщено на сторінці Суду у Facebook.

Верховний Суд рекомендував учасникам судового процесу за можливості брати участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та використовувати альтернативні шляхи звернення до Верховного Суду (електронну пошту та телефон).

E-mail: inbox@supreme.court.gov.ua

Телефони:

Контакт-центр: 0-800-501-492 (безкоштовно на всій території України)

Велика Палата: (044) 253-02-87

Касаційний адміністративний суд: (044) 501-95-30

Касаційний господарський суд: (044) 207-58-24

Касаційний кримінальний суд: (044) 591-09-46

Касаційний цивільний суд: (044) 591-10-00

Факс: (044) 253-86-20

Разом з тим, Верховний Суд забезпечить інші заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань: розмістить диспенсери з дезінфікувальними, антисептичними засобами в приміщеннях Суду, здійснюватиме систематичну дезінфекцію залів судових засідань та інших приміщень ВС.

Мін'юст

На виконання пункту 19 протоколу № 2 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій скасовується до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян у Міністерстві юстиції України, повідомляють на офіційній сторінці міністерства.

Громадяни, які мають бажання звернутись до Мін'юсту, можуть звертатись письмово за поштовою адресою: вул. Городецького, 13, м. Київ, 01001, або на офіційну електронну адресу: callcentre@minjust.gov.ua.

На час скасування прийомів громадян у всіх адміністративних приміщеннях Мін'юсту будуть розміщені скриньки «Для звернень громадян» у доступних місцях.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН подбала про те, як в умовах запровадженого в Україні карантину дистанційно працювати адвокату. Усі інструменти для роботи адвоката ЛІГА:ЗАКОН пропонує в одному професійному рішенні. Автоматизувати свої щоденні задачі легко, використовуючи Професійне рішення «Адвокат». Ви зможете щоденно працювати з повною актуальною базою НПА та коментованих кодексів, відстежувати благонадійність своїх контрагентів чи потенційного партнера, увімкнути автоматичний моніторинг зміни їх статусу.

Також здійснити швидкий інноваційний аналітичний пошук судової практики на підтримку або спростування певної точки зору допоможе система аналізу судових рішень VERDICTUM. Протестувати систему можна за посиланням.

Читайте також:

Карантин: Рада суддів просить утримуватися від участі в судових засіданнях

Президент скликав засідання РНБО з питань протидії поширенню коронавірусу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини