Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За несплату аліментів - вилучення водійських прав

Реклама

Поліцейські Білоцерківщини вилучили посвідчення водія за несплату аліментів. Про це йдеться в повідомленні Головного управління Національної поліції в Київській області.

Зокрема, у селі Іванівка група реагування патрульної поліції під час несення служби зупинила автомобіль "ВАЗ-2106", за кермом якого знаходився 33-річний чоловік.

Під час перевірки водія по обліках МВС України правоохоронці встановили, що чоловік ухиляється від сплати аліментів на користь дитини, у зв'язку з цим у державній виконавчій службі відкрито відповідне провадження.

Одним з обмежень, яке поширювалось на правопорушника, було встановлення тимчасового обмеження у праві керування транспортними засобами.

Відповідно до процесуальних норм поліцейські вилучили у молодика його водійське посвідчення та склали протокол за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.

Нагадаємо, 28 серпня 2018 року набув чинності Закон № 2475-VIII щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання, Серед іншого,боржники по аліментах не зможуть зняти з обліку або перереєструвати авто.

Перевірити АЗС та СТО, послугами яких ви користуєтеся, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Читайте також:

Як отримати міжнародні права водія

Як оформити постійні водійські права

Заяву про заміну водійських прав можна буде подати електронно

Топ-10 змін для водіїв

Дозволено продавати бензин у пластикові каністри

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини