Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові практики із захисту бізнесу від експерта ЛІГА:ЗАКОН

Реклама

В Києві відбудеться вже 4-й щорічний Форум юридичних директорів. Це діловий захід професіоналів-правників, який спрямований на отримання знань про нові українські та іноземні практики, законодавчі ініціативи. У програмі заходу заплановані виступи представників бізнесу та світових юридичних експертів вищого рівня.

Організатори Форуму розбили програму на 4 тематичні напрямки:

1) Нетворкінг учасників:

можливість поспілкуватися з провідними експертами, отримати інсайдерську інформацію, знайти нових партнерів та клієнтів.

2) Тренди в управлінні юридичним департаментом:

в ході підготовки до Форуму учасники дізнаються про останні світові і українські дослідження діяльності юридичних підрозділів.

3) Економія ресурсів:

на майданчиках Форуму проведуть переговори активні діячі українського юридичного ринку. Це вже стало традицією призначати зустрічі з клієнтами і вирішувати завдання, на які в інших ситуаціях йдуть тижні.

4) Репутаційний бонус:

участь в роботі Форуму позитивно впливає на персональний імідж, сприяє просуванню бренду і зміцненню репутації бізнесу.

Експерт компанії ЛІГА:ЗАКОН Андрій Кравченко поділиться комплексними цифровими рішеннями захисту бізнесу на IV щорічному Форумі юридичних директорів. На сьогодні в Україні поширюється практика застосування ІТ-продуктів в різних сегментах, в тому числі і юридичному. Вона дає інструменти для збільшення ефективності ведення бізнесу та його захисту.

У рамках Форуму Андрій Кравченко представить напрацювання ЛІГА:ЗАКОН щодо управління потенційними ризиками та можливістю вирішення тих проблем, з якими доводиться боротися кожній організації в повсякденній діяльності, а також дасть відповідь на питання які корисні сучасні інструменти дозволяють бізнесу тримати руку на пульсі, орієнтуватися в інформаційному полі та швидко приймати рішення.

Форум відбудеться 20 лютого 2020 за адресою: Київ, вул. Б. Хмельницького, 53 (Бутік-готель ОПЕРА).

Контактна особа від компанії ЛІГА:ЗАКОН: Анна Таргоній, прес-секретар.

PR-відділ компанії ЛІГА:ЗАКОН: pr@ligazakon.ua

Інфодовідка про компанію:

Компанія ЛІГА:ЗАКОН - українська ІТ продуктова компанія, провідний розробник інформаційно-аналітичних продуктів та сервісів на основі сучасних технологій, що забезпечує спрощення ведення бізнесу в Україні.

Компанія заснована і веде свою діяльність з 1991 року. Входить до Групи компаній ЛІГА разом із медіа-холдингом Ligamedia, JUSCUTUM Consulting Group, Міжнародним благодійним фондом "Let's help!", міжнародною компанією Ketchup Loyality Marketing та ін. В портфелі компані такі продукти та сервіси: LIGA:ZAKON - Інформаційно-правова і комунікаційна платформа для бізнесу, СИСТЕМИ ЛЗ - Інформаційно-правові системи для підприємств, CONTR AGENT - Система перевірки та моніторингу бізнес-партнерів, VERDICTUM - Система аналізу судових рішень, SEMATRUM - Сервіс аналітики та моніторингу медіа-ресурсів та інші.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини