Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реформою середньої освіти займеться спеціальний інститут

Реклама

Уряд погодився з пропозицією Міністерства освіти і науки щодо утворення державної установи "Український інститут розвитку освіти". Інститут буде віднесено до сфери управління МОН.

Відповідне розпорядження № 593-р прийнято на засіданні 17 липня 2019 року.

Заплановано, що новоутворений інститут працюватиме над реформою загальної середньої освіти.

Очікується, що діяльність установи сприятиме координації організаційного та методичного забезпечення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа" на період до 2029 року.

Зазначений заклад займатиметься розробленням державних стандартів, типових освітніх та навчальних програм, питаннями підвищення кваліфікації педагогічних працівників і забезпечення підручниками педпрацівників та здобувачів загальної середньої освіти.

Кабмін доручив МОН протягом 3 місяців з дня набрання чинності розпорядженням затвердити статут і структуру новоутвореної державної установи.

Розпорядження діє з 17 липня 2019 року.

Як раніше писала ЮРЛІГА, Кабмін схвалив реформу середньої школи, а Рада прийняла за основу законопроект про загальну середню освіту.

Нагадуємо, що знайти всі форми та бланки, необхідні в освітній діяльності, можна в модулі "Форми та бланки" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Відчуйте всі переваги ІПС ЛІГА:ЗАКОН, скориставшись тестовим доступом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини