Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено нові пропорції розподілу ЄСВ

Реклама

З 1 січня 2020 року передбачено збільшити частку єдиного внеску, що спрямовується на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві (з 9,3759 до 9,5727), за рахунок зменшення частки цього внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття (з 5,0026 до 4,8058).

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/182988_zatverdzheno-nov-proports-rozpodlu-sv

Відповідні зміни Уряд уніс до своєї постанови від 26 листопада 2014 року № 675 на засіданні 24 липня.

Кабмін за погодженням зі сторонами соціального діалогу тимчасово на один місяць (серпень 2019 року) вводить пропорції розподілу єдиного внеску у розмірі 0,1321 % (на страхування на випадок безробіття) та 14,2464 % (на страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасних випадків).

Прийняте рішення дасть змогу Фонду соціального страхування України погасити заборгованість з виплати матеріального забезпечення у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності.

З повним текстом прийнятої постанови можна буде ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН відразу після її офіційного оприлюднення. Переконайтесь у зручності подання інформації, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини