Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДСА визначилась з членом ВККС

Реклама

В Державній судовій адміністрації повідомили про завершення публічного конкурсу з добору кандидатів для призначення членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

ДСА провела співбесіди з кандидатами, розглянула їхні мотиваційні листи та за результатами оцінювання визначила переможця конкурсу.  

Переможцем конкурсу визначено Солодкова Андрія Андрійовича (на фото).

Голові Державної судової адміністрації України рекомендовано призначити пана Солодкова членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Нагадаємо, за квотою омбудсмана до штату комісії зараховано Миколу Сіроша. Відповідно зі штату ВККС відраховано Тетяну Весельську та Андрія Козлова. Останнього омбудсман звільнила 27 червня (до спливу строку, на який його було призначено).

Крім того, 12 липня зі штату комісії відрахували Сергія Прилипка та Павла Луцюка (призначеного та звільненого з'їздом адвокатів). Волинський окружний адміністративний суд скасував Рішення з`їзду адвокатів України про звільнення Луцюка Павла Сергійовича з посади члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України було скасовано судом 2 липня. Стежити за розвитком справи № 460/354/19 можна у Verdictum, поставивши її на контроль.

Хто всі ці люди та що про них пишуть в ЗМІ, можна дізнатись в сервісі Semantrum.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини