Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дозволено використання додаткових бюджетних коштів для цільової програми щодо розвитку української мови

Реклама

Кабміном прийнято рішення щодо внесення змін до заходів щодо ефективного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, утворених органами державної влади підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету.

Відповідно до змін, Уряд надає згоду на розробку Державної цільової національно-культурної програми забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на період до 2028 року, що потребує додаткового фінансування з державного бюджету.

Так до Постанови «Про ефективне використання державних коштів» від 11 жовтня 2016 р. N 710 вносяться зміни, які забезпечать можливість схвалення Державної цільової національно-культурної програми забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на період до 2028 року.

Зверніть увагу, що Закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної» офіційно опублікований в "Голосі України" вночі 16 травня. З його повним текстом можна ознайомитись в модулі "Законодавство" ІПС "ЛІГА:ЗАКОН". Також модуль дозволяє порівняти редакції законів, до яких внесено зімни.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини