Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виробників і користувачів оборонки внесуть в єдиний реєстр імпортозаміщення

Реклама

30 січня Кабмін постановою ствердив розроблений Мінекономрозвитку Порядок формування і ведення Державного реєстру імпортозаміщення і кооперації в оборонно-промисловому комплексі(ОПК).

Проект відповідної постанови розроблений для активізації процесів імпортозаміщення і розвитку кооперації підприємств ОПК України.

Реалізація ініціативи Мінекономрозвитку дасть можливість сформувати єдину базу цих виробників і користувачів продукції оборонного призначення, постачання якої в Україну повністю або частково зупинені - критичний імпорт. Передбачено також, що єдина база виробників продукції оборонного призначення допоможе розширити коопераційні зв'язки між ними, що дозволить завантажити власні виробничі потужності і поліпшить освоєння виробництва нової продукції.

Затверджений Порядок визначає вимоги до інформації, яка подається підприємствами для включення їх до Реєстру. Відносить інформацію та відомості відносно підприємств ОПК і веде саму базу Реєстру Мінекономрозвитку.

Мінекономрозвитку продовжує реалізацію важливих заходів відносно імпортозаміщення і збільшення власного виробництва критичних комплектуючих і матеріалів в ОПК, що ясно в Державній цільовій програмі реформування і розвитку оборонно-промислового комплексу на період до 2021 року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини