Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацгвардійцям підвищать грошове забезпечення

14 січня 2019, 17:46
1110
0
Автор:
Реклама

Прийнято рішення щодо збільшення грошового забезпечення військовослужбовцям Національної гвардії України з 1 січня поточного року.

8 січня 2019 року було підписано відповідне розпорядження командувача Національної гвардії України № Р-1 "Про грошове забезпечення військовослужбовців Національної гвардії України". Зазначеним розпорядженням збільшено розміри грошового забезпечення військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової служби).

Збільшення грошового забезпечення нацгвардійцям з 1 січня 2019 року відбудеться за рахунок підвищення надбавки за особливості проходження служби до 50 % (раніше 20 %), а для військовослужбовців, служба яких пов'язана з особливостями виконання завдань, - від 80 до 100 %.

Крім того, військовослужбовцям виплачуватимуть щомісячну премію, яка також була збільшена окремим категоріям військовослужбовців.

Оскільки відповідно до чинних правил нарахування щомісячного преміювання її виплата здійснюється в поточному місяці за минулий, тому відповідні виплати у збільшеному розмірі військовослужбовці отримають вже в лютому 2019 року.

Заплановано, що у 2019 році середній розмір грошового забезпечення контрактника та молодшого офіцера НГУ відповідатиме рівню грошового забезпечення військовослужбовців ЗСУ.

Пріоритетом у цьому напрямку завжди є створення умов, за яких розмір грошового забезпечення військовослужбовця залежатиме від якості та складності їхніх завдань, та професійних якостей.

У цьому році передбачається забезпечення виплати винагороди за участь в операції Об'єднаних сил в розмірах на рівні військовослужбовців ЗСУ, а саме: 10,0 тис. грн за місяць - на 1 лінії оборони на глибину ротних опорних пунктів та 4,5 тис. грн за місяць - в інших районах проведення ООС.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини