Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сім'ї полонених моряків зможуть отримати одноразову грошову допомогу

6 грудня 2018, 17:25
449
0
Автор:
Реклама

За ініціативи Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України для підтримки 24 українських моряків, що незаконно утримуються у в'язницях РФ, Уряд прийняв рішення про виплату одноразової грошової допомоги у розмірі 100 000 гривень для кожного з цих осіб.

Відповідну постанову «Деякі питання підтримки осіб, яких було незаконно затримано в результаті акту збройної агресії з боку Російської Федерації, що відбувся 25 листопада 2018 року в районі Керченської протоки» було прийнято на засіданні Уряду 5 грудня.

«…Міністерство має отримати від Міноборони персональні дані військовополонених моряків для ідентифікації їх та їхніх родичів чи представників. І після отримання від них відповідних заяв та документів МТОТ буде здійснено виплати», - повідомив Міністр Вадим Черниш.

Для отримання допомоги необхідно звернутися до МТОТ із відповідною заявою та надати копії необхідних документів.

За детальною інформацією необхідно звертатись до працівників Відділу з питань осіб, позбавлених особистої свободи, МТОТ, які надають консультації за телефоном 044 536 92 47 або електронною поштою: vpos@mtot.gov.ua.

Нагадаємо, ЄСПЛ зобов'язав Росію забезпечити лікування полонених моряків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини